Werkwijze

Aanmelding

Voordat u uw kind wilt aanmelden, kunt u altijd even vrijblijvend contact opnemen en informatie aanvragen. Mocht u daarna besluiten om uw kind definitief aan te willen melden, ontvangt u van mij een aanmeldingsformulier. Wanneer u deze ingevuld retour hebt gezonden, neem ik contact met u op om een intakegesprek te plannen.

Intakegesprek

Dit gesprek vindt bij voorkeur bij u thuis plaats en zijn alleen de ouders aanwezig. We nemen dan uitgebreid het formulier door en bespreken samen wat de hulpvraag is.

Begeleiding

Na de intake plannen we het eerste gesprek met uw kind en zal de eerste keer een kennismakingssessie zijn. Het is van belang dat een kind zich prettig voelt, dus probeer ik een veilige sfeer te creƫren. Gemiddeld duurt een traject tussen de vijf tot tien keer, waarbij er na vijf sessies een evaluatiegesprek zal plaatsvinden. Tijdens dit gesprek zal dan besproken worden hoe het gaat en of er nog begeleiding nodig is. Voor vragen tussendoor kunt u altijd bij me terecht. Het is namelijk echt de bedoeling dat dit een gezamenlijk proces is.