Wie ben ik

Mijn naam is Dinah van Bronkhorst-Otto, ik ben getrouwd en heb twee kinderen die me verrijken en die mij iedere dag ook weer iets leren.

Ik ben werkzaam als leerkracht en doe dit met ontzettend veel plezier! Na verloop van tijd merkte ik, dat ik niet alleen maar met leerprestaties bezig wilde zijn, maar ook met de sociaal-emotionele ontwikkeling. Als een kind niet lekker in zijn vel zit, komt het niet voldoende tot leren.

Na de geboorte van mijn jongste wilde ik iets gaan doen dat mijn werk als leerkracht én mijn rol als moeder, kon verrijken. Daarom ben ik de opleiding tot kindercoach gaan volgen en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Ik ben niet alleen als persoon completer, maar ook als leerkracht. Omdat ik naast moeder óók leerkracht ben, weet ik wat er zich allemaal af kan spelen bij kinderen. Ik hoop dat ik daarom kinderen kan helpen om in evenwicht te komen, te blijven en daarbij hun ouders te ondersteunen.