Workshops

Naast persoonlijke coaching geef ik ook workshops over verschillende onderwerpen. Deze worden gegeven in groepjes van 4-6 personen waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en het uitwisselen van ervaringen.De workshops zijn zowel voor volwassenen en kinderen en vinden plaats in mijn praktijk of op locatie.

Hoofd opruimen

Zowel een kind als een volwassene kan het gevoel hebben van een te druk of vol hoofd. De informatie die binnenkomt, kunnen ze niet meer ordenen of ze kunnen bepaalde informatie niet meer zo snel terughalen. Dit kan bij kinderen het leren belemmeren en bij volwassene het dagelijks functioneren.

Tijdens de workshop hoofd opruimen gaan we eerst aandacht besteden aan het volle hoofd en kijken we naar wat er allemaal op dat moment speelt.
Vervolgens gaan we het hoofd ordenen op een manier wat bij je past. Dit gebeurt m.b.v. tekeningen en visualisatie.

De workshop duurt ongeveer 2 uur, je gaat praktisch aan de slag en doet ook één oefening in een tweetal. Voor sommige is het daarom prettig om samen met een bekende te komen. Mocht je alleen komen dan is dat natuurlijk geen probleem.

Mijn doel is dat je aan het einde van de workshop met een opgeruimder hoofd naar huis gaat en de tools hebt om deze ook zo te houden.

Lijkt dit je interessant? Meld je dan aan voor een workshop of neem contact op voor een persoonlijke sessie.

 

Praktische info:

Tijdsduur: gemiddeld 2 uur

Aantal personen: 4 tot 6

Prijs: € 25

Benodigdheden: een set kleurpotloden of stiften en een vol hoofd?

Voor koffie/thee/limonade en wat lekkers wordt gezorgd.